Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Boswandeling.....Diere nse Bos (21)
_
Oortjeshekken in de Ooijplolder (18)
_

Samen met....Luna op pad (19)
_
Kasteel Vorden (34)
_

Gewoon Luna (1)
_
Cinderella een groot succes!! (176)
_






Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Mo en zo
Van: Marianne




Gastenboek berichten

Marjan
08 januari 2020 20:07
_
Oei jammer

Alie
07 januari 2020 16:13
_
Ik weet nergens van Marjan! Groetjes Alie

Marjan
07 januari 2020 15:58
_
Via een kennis kreeg ik uw artikel Complot 50 plusser. Zij had het van een vriend gekregen en was er van overtuigd dat hij dat geschreven had. Na enig speurwerk kwam ik achter jouw naam. Ik ga er wel van uit dat jij het geschreven hebt. Klopt dat? Als ik het wil plaatsen moet ik daar wel zeker van zijn. Ik hoor van u groet Marjan




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Yang.Jupiter4. om 09:10
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Tharisis om 09:09
_
Tharisis Online

Door Yang.Jupiter4. om 09:08
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ajnijkamp om 09:08
_
Ajnijkamp Online

Door Yang.Jupiter4. om 09:07
_
Yang.Jupiter4. Online

Door NicolaasP om 09:06
_
NicolaasP Online

Door Keesvi om 09:06
_
Keesvi Online

Door IneAM om 09:05
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Sauna in vakantie huisje....ervaring rijker!




Lekker luxe een sauna in het vakantie-huisje.
Heb meteen gezegd daar ga ik in.
Vroeger gingen we vaak naar de sauna.nu nooit meer.

Momentje voor mezelf,heerlijk.
Sauna van te voren al aangezet.
Handdoeken klaargelegd.
Houten bak met water gevuld.schep erin.

Ik was er helemaal klaar voor.
Tijd om te gaan zitten,eerst nog even de zandloper omgedraaid.
Ik gooide wat water op de stenen...pats boem weg stroom.

Hoe kon dat nu?
Stoppenkast gekeken,niks mis mee.
Op onderzoek uit,het hele vakantiehuisje zonder stroom.
Wat denk je het hele park zonder stroom.
Achteraf hoorden we half Ouddorp zonder stroom heeft gezeten.
Heb een hele tijd aan mezelf getwijfeld, zou ik wat verkeerd gedaan hebben.

Achteraf is een boer tegen hoogspannings draden gereden.
's Avonds om elf uur hadden we weer stroom,gelukkig.
Volgende dag een herkansing,de schrik zat er noh steeds
een beetje in.

Zou ik wel of niet water op de kooltjes gooien.
Jawel,jawel.



Artikel links



Geplaatst op 06 mei 2011 23:14 en 3040 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
06 mei 2011 21:45
Foto....gluren tussen de struiken

Agaaths-weblog.1  
06 mei 2011 22:18
Ik schoot gelijk in de lach, ik kan mij wel voorstellen dat je raar opkeek, zelfs alles zonder stroom, ook geen T.V. geen internet, geen radio, koelkast uitgevallen, nou jahhhhhhhhhh. Stomme boer, moet nodig naar de opticiën , li gr agaath
_





_
Gast  06 mei 2011 22:46
Gezellig je bent er weer!
Ik heb je artikelen wel gemist
Wat zul je raar gekeken hebben
Heerlijk zo'n sauna.

Ingrid S :grin:

Benenalie  
06 mei 2011 23:01
Hoi Agaath,

Ik dacht echt.....dat het door mij kwam
Durfde de dag later er heen water op te gooien!
Ze hebben me wel aangespoord hoor :grin: :grin:
_





_
Benenalie  
06 mei 2011 23:02
Ingrid,

Zit je dan,loop je dan
Stikke donker later op de avond :grin:
Op het zwembad ga ik ook altijd in een sauna :grin: :grin:

Fijn weekend :grin:

GerardS  
06 mei 2011 23:35
'k wou dat ik vlieg was op dat moment. Had ik tenminste je gezicht wel eens willen zien

Gr,Gerard
_





_
Josefien.1  
06 mei 2011 23:46
Lux hoor zo'n VIP huisje met sauna. Dat had je wel verdiend, behalve...
Ik zou ook gedacht hebben dat het mijn schuld was.
Water en electra, oei!
Je zat vast te zweten, niet van de stoom maar van het schuldgevoel. gelukkig de volgende een herkansing!

Franslj.1  
06 mei 2011 23:48
Onlangs de inductieplaat, Alie en ga je eens op vakantie, zou je ook nog aan jezelf gaan twijfelen in de sauna.. 't Is wat !

Groet... franslj.
_





_
Benenalie  
07 mei 2011 09:10
Gerard,

Ik dacht in eerste instantie,dat overkomt mij weer.
Avondje zonder stroom...had ook wel wat

Benenalie  
07 mei 2011 09:13
Josefien,

Je moet daar water op gooien.
Juist op dat moment ging het mis.
Dacht echt dat het aan ons huisje lag!
Gelukkig niet,achteraf kan ik er om lachen,op dat moment niet!
Herkansing is goed verlopen :grin: :grin:
_





_
Benenalie  
07 mei 2011 09:14
Frans,

Maandag komt de nieuwe inductie....ook dat nog!
Ik dacht echt dat het aan mij lag!
Het was wel wat een heel park zonder stroom

Benenalie  
07 mei 2011 11:50
Xandra,

Dat was zeker schrikken...improviseren zonder stroom!
Dan pas zie je hoe gelukkig we daar mee moeten zijn.

Fijn weekend :grin:
_





_
Evdh.1  
08 mei 2011 12:39
Wat een verhaal zeg, zie het al voor me hoe je gekeken zou hebben en dat je aan jezelf zou twijfelen, allemaal buiten jou toedoen :grin: :grin:
Gelukkig kreeg je een herkansing, genieten toch?
liefs van Evelien

Benenalie  
08 mei 2011 17:35
Evelien,

Ik stond wel raar te kijken...huh ligt dat aan mij!
Gelukkig niet!
De avond erna heb ik er heerlijk ingezeten :grin: :grin:
_