Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Boeken....wandelen,vog els,bloemen enz (22)
_
Schoen gezet....vlinder maken (11)
_

Schoonheid van een.....Paardenbloem!! (8)
_
Kerstkaart (1)
_

Ludieke plekjes (21)
_
Luna....in haar nopjes (10)
_






Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Mo en zo
Van: Marianne




Gastenboek berichten

Carla
21 september 2019 10:23
_
Https://www.dewolwinkel.nl/cat.nl.5704

Alie Mulder
06 maart 2019 09:25
_
Dank je wel Teun!

Teun
01 maart 2019 09:42
_
Van harte gefeliciteerd. Gr. Teun




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jjacqueline om 02:34
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door RobvanYoutek69 om 02:27
_
RobvanYoutek69 Online

Door janny739 om 02:26
_
Janny739 Online

Door barth. om 01:41
_
Barth. Online

Door RobvanYoutek69 om 01:38
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door RobvanYoutek69 om 01:24
_
RobvanYoutek69 Online

Door CreaTineke om 01:20
_
Nieuwe Hoofdfoto geplaatst

Door CreaTineke om 01:20
_
CreaTineke Online





_

Andere artikelen



Ben's ervaring....Meisjes verboden!!



Mooiste meisje van de klas!!


Gisteren hoorde Ben een lied op de radio
over het mooiste meisje van de klas!!


Zijn antwoord was:
-------------
Op de kleuterschool zaten we wel met
jongens en meisjes in de klas!!
Bij de grote school was dat verboden!!

De jongens en meisjes hadden een aparte school.
Tussen beide scholen zat een..dikke dikke
muur.
Je zou toch eens via het schoolplein naar
elkaar kunnen kijken.
De nonnetjes waren niet altijd even lief
tegen de kinderen!!

Het is iets wat hem nog altijd zwaar op
de maag ligt.
Het geloof,wilde me zo vroeg al vormen!!

Biechten,wat moest ik biechten...dan maar weer
de koekjes trommel erbij halen(waaruit ik had gesnoept!!)

Gelukkig hebben ze mij niet in de greep gekregen!!

Ben






Artikel links



Geplaatst op 15 december 2009 20:06 en 1958 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Mamsie  
15 dec 2009 19:46
Hoi Alie, ik heb dit gelukkig ook niet meegemaakt. Ik ben nl van huis uit Hervormd, dus wij zaten gewoon met jongens in de klas.
Biechten hoefden we dus ook niet. Maar wel elke zondag naar de kerk.
Liefs Joke

Benenalie  
15 dec 2009 20:08
Hoi Joke...ik heb het zelf gelukkig ook niet meegemaakt!
Ik was van huis uit ook..hervormd!!
Wij hoefden niet naar de kerk!!

Liefs Alie
_





_
Vivero.1  
15 dec 2009 20:34
Tsja, dat is echt een tijdsbeeld, dat geschetst wordt. En niet echt eentje om blij van te worden. Er waren ook goede, echt. Heb een paar zulke lieverds gehad op school: eentje op de kleuterschool en later op de basisschool.

Benenalie  
15 dec 2009 20:49
Marianne....Ben vond het feit...meisjes en jongens scholen wel heel raar!!
Hij heette Natsi...vernoemd naar een Oom die in de oorlog gesneuveld was!!
De nonnen veranderden die naam...in Bennie!!
_





_
Wenny-m  
15 dec 2009 20:58
Ik zat op een openbare school, met jongens en meisjes. Nooit problemen gewest, dat ik weet.

MHDE.1  
15 dec 2009 21:07
Ik zat vroeger bij de nonnetjes op de kleuterschool.
Ben RK van huis uit.
Maar gelukkig heb ik die apartheid niet mee gemaakt Alie.
Heb ook nooit gebiecht of zo..ik ben gewoon té lief hahaha

Liefs Marianne
_





_
Benenalie  
15 dec 2009 21:15
Hoi Wenny...ik zat ook op openbare scholen!!
Te gek.....jongens scholen...meisjes scholen apart!!
Later speel je op straat...met ELKAAR!!

Benenalie  
15 dec 2009 21:17
Marianne....Mijn Ben zat nog net in die tijd....meisjes en jongens apart!!
Hij vertelde mij ook....wist niet wat ik biechten moest!!
Dan...de koektrommel..maar leeggegeten!!
Gelukkig leven we nu in andere tijden!!

Liefs Alie
_