Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Gouden momenten... (33)
_
Grioeten uit domburg (2)
_

Lior......gewoon Lior (12)
_
''Paarse heidevelden op de Posbank'' (28)
_

Deksels als''foto opdracht'' (15)
_
Boeren burgers buitenlui..... (46)
_






Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Mo en zo
Van: Marianne




Gastenboek berichten

Marjan
08 januari 2020 20:07
_
Oei jammer

Alie
07 januari 2020 16:13
_
Ik weet nergens van Marjan! Groetjes Alie

Marjan
07 januari 2020 15:58
_
Via een kennis kreeg ik uw artikel Complot 50 plusser. Zij had het van een vriend gekregen en was er van overtuigd dat hij dat geschreven had. Na enig speurwerk kwam ik achter jouw naam. Ik ga er wel van uit dat jij het geschreven hebt. Klopt dat? Als ik het wil plaatsen moet ik daar wel zeker van zijn. Ik hoor van u groet Marjan




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door TontenBrinke om 11:36
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door el060 om 11:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet88c42 om 11:35
_
Greet88c42 Online

Door mellina om 11:33
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door ThijmenFloris om 11:33
_
ThijmenFloris Online

Door marbo45 om 11:33
_
Marbo45 Online

Door mellina om 11:33
_
Nieuwe Fotobewerking van de dag geplaatst

Door janssb om 11:33
_
Janssb Online





_

Andere artikelen



Opa's...zwembad ervaring



Prikkels...van buitenaf


Middagje zwembad,met Lior en Luna,
tassen gepakt,
Heel wat mee te nemen met die kleintjes!

In de auto op naar het zwembad.
Wat zegt u,2 kinderen en 2 volwassen
zwemmen,dat is 15.60 Euro!
Nou ja,we gaan gelukkig niet elke dag.

Allemaal kleren uit,badpakken aan.
Zo....we zitten allemaal.
Ach,helemaal bloot is nu ook weer
niet nodig.

Het is verzamelen op de schoot van Opa.
Eerst maar eens een ijsje..pauze nemen.
Jammie Jammie,
wat was dat echt LEKKER.

Opa was zo moe van al die prikkels en indrukken!

Alie

















Artikel links



Geplaatst op 16 juli 2009 10:34 en 1650 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
HelenaC.1  
16 jul 2009 11:36
En maar ijsjes eten, hebben jullie nog wel gezwommen?
Wat een geld trouwens..dat is toch niet leuk meer, voor vele gezinnen is dat niet meer op te brengen.
Liefs,Heleen

Benenalie  
16 jul 2009 12:02
Heleen....ik schrok echt van die prijs!!
Een paar ijsjes erbij en je bent voor een middagje zwemmen....20 EURO kwijt!!
Lior en Luna hebben zich prima vermaakt hoor!!

Liefs Alie
_





_
Chrisje  
16 jul 2009 12:57
Beste Alie,
De laatste tijd schrik je van de prijzen die ze vragen overal trouwens!
Ze verplichten je als het ware om een abonnement op alles te nemen wil je minder betalen!
Zie nu de pretparken die prijzen swingen uit de pan tegenwoordig en dan moet je er nog naar toe rijden....
Gelukkig was het een heel prettige namiddag voor jullie allemaal en dat kunnen ze jullie niet meer afnemen!
Iedereen genoot dat kun je wel merken aan de foto's!
Liefs Chrisje

Benenalie  
16 jul 2009 13:27
Hoi Chrisje....dit was een keer voor een middag!
Je zult maar elke dag met je kinderen uit willen gaan!!
Dit zijn toch een geen prijzen!!
Het was zeker....heel gezellig hoor!!

Liefs alie
_





_
GerardS  
16 jul 2009 14:07
Alie, Dat het zwemmen goud kost heb ik allang ervaren. Maar ja...de kinderen vinden het leuk en dat is het voornaamste. Gr,Gerard

Benenalie  
16 jul 2009 14:10
Gerard......waarom moet het nu zo duur zijn!!!
Inderdaad...voor de kinderen hebben we alles over!!

Groetjes Alie
_





_
Gerrie1942  
16 jul 2009 14:24
Het lijkt wel dat jullie een week in dat zwembad hebben gezeten....heerlijk met je Opa en Oma... en de prijs!!!!dit wil je voor geen goud missen ..met z`n allen op het bankje...geniet ervan..fijne dag liefs Gerrie

BoRo.1  
16 jul 2009 15:12
en wij maar denken, dat jullie praktisch op het platteland wonen, waar baden geen probleem kan zijn.... en dan is er een zwembad, dat zoveel toegang kan eisen... veel personeel zeker ??
_





_
Benenalie  
16 jul 2009 22:19
Gerry....ik heb altijd mijn camera bij me....volop foto's gemaakt!!
Ik ben zelf echt een zwem.....mens!!
Liever wel in warmer water!!

Liefs alie

Benenalie  
16 jul 2009 22:21
Bart.....zo groot was het zwembad niet hoor!!
Volgende keer baden...in de gracht bij ons huis!!
Ach laten we dat maar niet doen!!
_