Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Foto's uit de oude doos ''als opdracht'' (26)
_
Snelle boomplant bij de Sprengen! (28)
_

Over koetjes en kalfjes (22)
_
Gelukkig nieuwjaar (1)
_

Ezeltje slechts één week oud.. (18)
_
Dartelend vlinders,bloemen.... (19)
_



Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Aards plekkie
Van: aard




Gastenboek berichten

Chris
01 juni 2021 09:33
_
Www.tulpen.nu

Kunstgras liefhebber
11 augustus 2020 10:08
_
Https://kunstgrasveluwe.nl/kunstgras-voetbalveld/

Jeroen
11 augustus 2020 09:59
_
Https://www.heatdesign.nl/goedkope-pelletkachel/




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Pien2022 om 16:01
_
Pien2022 Online

Door jeanneke1 om 15:59
_
Jeanneke1 Online

Door xxmokum om 15:58
_
Xxmokum Online

Door Geertje63 om 15:56
_
Geertje63 Online

Door Magda1946 om 15:55
_
Magda1946 Online

Door Annemarie. om 15:53
_
Annemarie. Online

Door Loezie om 15:46
_
Loezie Online

Door hehety om 15:44
_
Hehety Online





_

Andere artikelen



Lior's lollie ervaring.....zooitje



Een ervaring....met een lollie!!


In de kamer op de tafel kwam ik een half
afgelikte lollie van mjn zusje tegen.

Eerst maar eens om heen lopen,
wat zal ik doen
Even Oma aankijken,die zegt gelukkig niets.

Met mijn kleine vingertjes,de lollie pakken.

Hoe moet je dat nou doen,mijn zusje zat te likken.

Tongetje naar buiten,likje nemen..jammie jammie
wat lekker.

Oma ziet het en is niet boos hoor,ze zegt alleen
je mag er niet mee lopen,wel zitten,want als je valt,
komt hij achter in je keel.

Daar zit ik dan...smaakte goed,maar wat een
plakzooitje!!
Gelukkig hebben we een bad en een wasmachine.

Dat was mijn eerste ervaring met.......een lollie


Lior









Artikel links



Geplaatst op 05 december 2008 18:34 en 2104 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Mamsie  
05 dec 2008 17:08
Zo Lior, dat had je mooi voor elkaar.....lekker de lollie van Luna op gelikt....lekkere plaksnoet.....lekkere plakhandjes......Oma Alie maakt er toch weer mooie foto's van!!! Dikke knuffel van Oma Joke

Jobenthe  
05 dec 2008 17:56
Slebber, de slabber, jammie, jammie en wat fijn dat oma zo goed op je past tijdens het smullen van je eerste lollie. knuffel van oma J.
_





_
Benenalie  
05 dec 2008 18:56
Oma Joke...het was een hele evaring hoor....wel erg zoet moet ik zeggen....afpakken was er niet meer bij hoor..ben je gek!!

Knuffel Lior

Benenalie  
05 dec 2008 18:58
Lieve Oma Jopie......mijn mama en tante Daan mochten ook niet met lollies lopen...Oma Alie vind dat eng!!
Ik moest ook braaf blijven zitten..ach toch wel fijn dat Oma zo voorzichtig met ons is........knuffels Lior
_





_
Leidje.1  
05 dec 2008 21:47
Lior had dus ook een zoete dag vandaag !!!!!!!!!!!!!!
Lieve groetjes Leidje

Benenalie  
05 dec 2008 21:56
Hallo Leidje.....deze foto is van afgelopen...dinsdag!!!
Zoete dinsdag.....leuk dat je kwam kijken..lieve gr Alie
_





_
Wenny-m  
06 dec 2008 11:05
Wat een leuke foto's alweer. Is ook leuk voor later, dat jij alles van de kids vastlegd.

Benenalie  
06 dec 2008 11:40
Hallo Wenny....de kinderen hebben zelf ook een site....waar veel foto's van deze Oma gebruikt worden...dat vind ik erg leuk..draag ik ook een steentje bij!!

Leuk dat je kwam kijken...lieve gr Alie
_