Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Speeltuintje in Nijmegen met Lior en Luna (10)
_
Zwanen en een donzig geel eenden kuiken (15)
_

Museum de roode toren in....Doesburg deel 2 (48)
_
Waterstand in de IJssel zakt...laat wel z'n rommel achter!! (22)
_

Harderwijk Vischpoort (29)
_
Meeuwen (36)
_



Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Aards plekkie
Van: aard




Gastenboek berichten

Chris
01 juni 2021 09:33
_
Www.tulpen.nu

Kunstgras liefhebber
11 augustus 2020 10:08
_
Https://kunstgrasveluwe.nl/kunstgras-voetbalveld/

Jeroen
11 augustus 2020 09:59
_
Https://www.heatdesign.nl/goedkope-pelletkachel/




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Vinkenbos om 16:18
_
Vinkenbos Online

Door Peter Werkhoven om 16:16
_
Peter Werkhoven Online

Door LadyLely om 16:15
_
LadyLely Online

Door Joeska56 om 16:12
_
Joeska56 Online

Door corry64 om 16:11
_
Corry64 Online

Door Rina2 om 16:07
_
Rina2 Online

Door Pien2022 om 16:01
_
Pien2022 Online

Door jeanneke1 om 15:59
_
Jeanneke1 Online





_

Andere artikelen



Pracht ervaring samen in de paskamer



Zo....vertederend....wat doe je dan!!


Dinsdag in Nijmegen even naar C & A daar haal ik altijd mijn spijkerbroeken.

Opa Ben en de kids gingen mee.

Ik was aan het passen,komt Luna op me af.
Oma kom een kijken,daar stond ze voor een rek met kinderbroeken.

Een broek met een prinsessen plaatje erop.
Ga je die voor mij kopen?
Mag ik passen Oma?

We lagen in een deuk,daar stond
ons kleine meisje,te draaien voor de spiegel,
die is mooi hè Oma.

Opa ga je die voor mij kopen?
Wie kan dat nu weigeren,kom maar op naar de kassa en betalen.

Oma mag ik hem nu aan hebben?

Dit was mij paskamer ervaring met......Luna.

@lie





Artikel links
 C&A



Geplaatst op 27 november 2008 23:04 en 2824 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Ferdinanda.1  
27 nov 2008 23:23
Het is ook echt een meisje, zodra er een prinsessen plaatje opzit is het helemaal geweldig!! Groetjes Nannie

Chrisje  
27 nov 2008 23:32
Hallo Alie,
Zij weet al heel goed wat ze graag ziet dat wordt een model ik heb toch al gezegd! Mooie spulletjes, graag poseren je hebt een knappe kleindochter Alie! Je gaat nog dikwijls een dikke geldbeurs mogen meenemen hihi och wij zijn ook jong geweest en graag mooi! Veel liefs Chrisje
_





_
Evdh.1  
27 nov 2008 23:37
Enig Alie die meisjes, mijn kliendochter krijgt een echte prinsessejurk voor haar verjaardag 10 dec. en wil later gewoon prinses worden,
schattig,
groetjes van Evelien

Wiepke  
28 nov 2008 01:55
ooo Alie wat lief....ken me goed voorstellen dat je dan verkocht bent!
zie het helemaal voor me! groetjes Wies.
_





_
Gizmoenbeertje  
28 nov 2008 09:09
Heel gedecideerd meisje wordt Luna he, ze wet wat ze wil.... leuk verhaal Alie... liefs, Lia

Linq.1  
28 nov 2008 16:28
Tuurlijk: een prinsesje HOORT nu eenmaal een prinsessenbroek te dragen, oma Alie! :-)
_





_
Benenalie  
28 nov 2008 20:06
Hoi Nannie..dit was mijn eerste ervaring...Luna in de paskamer,zo leuk!!

fijn weekend liefs Alie

Benenalie  
28 nov 2008 20:07
Hoi Chrisje....het was echt een hele leuke ervaring!!!

fijn weekend...leuk dat je kwam kijken....liefs Alie
_





_
Benenalie  
28 nov 2008 20:08
Hallo Eveline...het is wat met die kleine dametjes,wel leuk toch!!!

fijn weekend.....gr Alie

Benenalie  
28 nov 2008 20:10
Wies.......deze Oma is weer een ervaring rijker hoor..fijn weekend groetjes alie
_





_
Benenalie  
28 nov 2008 20:11
Hoi Lia......het was een super leuke ervaring....zo leuk!!!

fijn weekend..liefs alie

Benenalie  
29 nov 2008 08:53
Marianne....jij weet het goed hoor..het was zo'n leuke ervaring.....lieve gr Alie
_





_
Linq.1  
29 nov 2008 09:00
Nog een diadeem op het mooie koppie en klaar is Kees.... eh onze prinses :-)

Linq.1  
29 nov 2008 09:00
Nog een diadeem op het mooie koppie en klaar is Kees.... eh onze prinses :-)
_