Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Lior en Luna's foto sessie in zwart wit! (31)
_
Ochtengloren en avond luchten.... (25)
_

Hotel Doesburg met z'n serre (13)
_
Grioeten uit domburg (2)
_

Bloemen jurkje op missie!! (18)
_
Sneeuw en zonsondergang (19)
_






Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Mo en zo
Van: Marianne




Gastenboek berichten

Alie Mulder
06 maart 2019 09:25
_
Dank je wel Teun!

Teun
01 maart 2019 09:42
_
Van harte gefeliciteerd. Gr. Teun

Zipora
18 maart 2016 08:23
_
Ik weet jammer genoeg de namen van de Fam.Barach niet ik zal eens navraag doen!Mijn kinderen hebben ook op de Ireneschool gezeten en een fijne ervaring met deze familie gehad.Ze zijn beiden nog heel oud geworden!




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 08:48
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door joke om 08:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Briesje om 08:45
_
Briesje Online

Door Rosalina42 om 08:44
_
Rosalina42 Online

Door joke om 08:44
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Reclame als "foto opdracht"


concert


Zondagse foto opdracht met dit keer als Thema"Reclame"..

Ik heb een rondje Doesburg gelopen..
Ons mooie oude stadje met zijn "reclame geveltekens" aan de muren..

Doesburgse mosterd niet te vergeten en alle andere producten die ze daar verkopen.
Reclame zo maar op straat of in de bermen gesmeten.
Winkels en andere pandjes met reclame en in het kleine museum in Doesburg stonden nog leuke oude dingen"Met reclame"er op!

Last but not...op de"eerste plaats" maak ik even reclame voor het "Oranje Promis 2013 " concert waar wij met ons koor vanavond ook aan meedoen.
Ik heb er echt zoveel zin in....

@lie



sluip reclame


de liefde reclame


reclame voor De Waag


Douwe Egberts uit museum


dat is handig!!Bij m'n fietsenzaak


pietje pelle boekje reclame Gazelle


oude zeepsoorten










Klik hier en bekijk het volledige fotoboek.



Artikel links



Geplaatst op 21 april 2013 00:29 en 3942 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 00:26
Klik op foto om te vergroten en wandel je even mee door Doesburg in het fotoboek vol met reclame!!

Agaaths-weblog.1  
21 apr 2013 00:42
Alie, het staat er allemaal weer piekfijn op, leuk die reclame van Pietje Bell en Koninginnedag in Doesburg. Er is tegenwoordig zoveel reclame, het valt mij nog mee dat we daar nog niet over gestruikeld zijn :grin:. Mooi geheel Alie, li gr agaath
_





_
Gribou---Greet  
21 apr 2013 00:49
Voor jou was het handig de troep in de bosjes , maar eigenlijk triest he dat het zo gaat .
Wat een prachtige serie , volgens mij heb jij steeds maar knippend door de straten van Doesburg gelopen :grin:
foto 8 , roept herinneringen op .
foto 1 je hebt gelijk dat je daar reclame voor maakt , ik wens je heel veel plezier !
groetjes Greet


Pammie  
21 apr 2013 08:43
Foto 3 een 3 of 4 gangen menu altijd lekker
Foto 5 is nostalgie, heel leuk

geniet van je zondag
gr pammie
_





_
Eenzamefietser75  
21 apr 2013 08:58
Foto drie is een reclame-uiting die je liever niet ziet, tenminste niet op die plek. De weggeworpen verpakkingen..
Reclame is tegenwoordig overal en altijd.
Soms zijn reclames schreeuwend, zoals het bushokje, kolossaal.
Soms zijn reclames netjes verwerkt, zoals de van de koffiebranderij.

Reclame zal er altijd blijven, geld moet immers rollen.
Geld zal niet vanzelf rollen.

Succes met het optreden!

Groet,
EF

Benenalie  
21 apr 2013 09:19
Dat is een heel oud boekje wat ik nog heb van Pietje Pelle .
Mijn Pa heeft bij de Gazelle gewerkt Agaath!!
Wat ik wel irritant vind dat zijn al die reclame borden bij de winkels je kunt er nauwelijks langs lopen!!
Ik verheug me op vanavond!

Dank je!!
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 09:35
Het is afschuwelijk om al dat zwerfafval over al te zien liggen Greet!!
Ik heb heel wat foto's gemaakt,had een extra batterij bij me!Grapje die heb ik altijd bij me!!
Ik heb echt zin in vanavond,dank je wel!! :grin:

Benenalie  
21 apr 2013 09:37
Doesburg trekt altijd veel toerisme en zo'n menu is lekker Pammie!
In het kleine museum hebben ze een heel winkeltje met allemaal van die oude spulletjes.Dat is zo mooi! :grin:

Dank je!!
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 09:40
Dank je wel EF..
Ik heb er zin in om te zingen,het geeft zoveel afleiding en door te zingen, kun je heel wat emoties er op loslaten!
Ik zou de daken wel van de huizen af willen zingen(af en toe)
Het geld rolt niet,maar zoals het nu gaat vliegt het je portemonnee uit zeg!!Ik vind de reclames in de oude huizen verwerkt en die oude uithangborden wel mooi!!

Januitdelft  
21 apr 2013 10:21
Hoi Alie,
Wat heb je weer prachtige plaatjes gemaakt van de plaatjes.
Piet op zijn Gezelle vind ik prachtig
Oude reclame en nog steeds verkrijgbaar in de fietsenwinkel.
Steeds weer genieten van je mooie Doesburg.
Prettige zondag,
Jan
_





_
Tteun  
21 apr 2013 10:50
Alie een mooie serie. Gr. Teun

Benenalie  
21 apr 2013 11:03
Die Piet fiets al weer heel wat jaartje op zijn Gazelle Jan!!
Dat boekje kende ik vroeger helemaal uit mijn hoofd en later mijn kinderen ook!Pa als Gazelle man peperde er dat wel bij ons in! :grin: :grin: Ik woon hier al zolang en het boeit me elke dag nog steeds!! :grin:

Dank je wel!! :grin:
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 11:03
Dank je wel Teun!!
Leuk dat je kwam kijken,doe de groetjes aan jouw Roelie!!

Jeannest  
21 apr 2013 11:04
leuk gedaan Alie die krant vindt ik super Grt Jeanne
_





_
Marianne  
21 apr 2013 11:08
Ha, Piet Pelle. Ik op m'n gazelle, heerlijke fiets, o zo. Mooi die oude reclames, daar ben ik dol op- levende geschiedenis. Leuke serie Alie! En heel veel plezier vanavond hoor!

Suzie123  
21 apr 2013 11:17
Succes vanavond Benenalie !!!! Liefs, suus
_





_
Kokliko.1  
21 apr 2013 11:59
wat leuk ! In de liefde kost de derde gang een tientje !

Wenny-m  
21 apr 2013 12:38
Heb genoten van alle foto's. Even leuk allemaal, ook in je fotoboek. TOPserie hoor. Heb nog even bij je artikelen van afgelopen week gekeken, mooie lenteachtige foto's. Veel plezier bij het concert vandaag en succes hoor.
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 12:40
Dank je wel Jeanne...
Leuk dat je kwam kijken!! :grin:

Benenalie  
21 apr 2013 12:42
Ik vind die oude reclame uithangborden en in de gevels ook zo mooi Marianne.Dat heeft wat enne Pietje Pelle's boekje ligt hier in mijn lade hoor! :grin:
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 12:42
Dank je wel Suus!!
Ik heb er zin in!! :grin: :grin:

Benenalie  
21 apr 2013 12:43
Dat heb je goed gezien Bart!!
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 12:44
Dank je wel Wenny!!
Ik heb nu muziek op de achtergrond draaien die we vanavond ook gaan zingen!Heb er zin in!! :grin: :grin:

Gast  21 apr 2013 12:57
Jij maakt wel weer mooie reclame en promoot ons kleine historische stadje steeds weer!

Hartstikke mooi gedaan!
Jeannet :grin:
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 13:16
Dank je wel Jeannet!!
Er zijn ook zoveel reclames,is het niet op T.V.dan is het wel op straat of in de brievenbus!! :grin:

Tharisis  
21 apr 2013 15:21
Alie, de sluipreclamekrant in de berm, die is leuk zeg!
En de dubbele fiets, dat lijkt me zo gemakkelijk als je eens met een kleinkind gezellig rond wilt fietsen!
Het uithangbord van de Gelagkamer vind ik de beste foto! Het valt niet mee om zoiets een beetje overzichtelijk en leesbaar op de kiek te krijgen, 't is jou gelukt!
Heel veel genoegen vanavond met 't 'koorzingen'!
Toos
_





_
Benenalie  
21 apr 2013 16:10
Dank je wel Toos!!
Ik denk dat je heel veel uithangborden wel kent,ik vind het helemaal passen bij dit kleine knusse stadje!
Die dubbele fiets zag ik gisteren bij de fietsenmaker staan en voor die oude spullen moet je eens naar het museum gaan!Dat is schuin tegenover het Gemeentehuis daar hebben ze veel dingen van uit de omgeving van Doesburg,die allemaal bewaard zijn gebleven! :grin:

GerardS  
21 apr 2013 20:50
Alie.
Juist die klein ambachtelijke uithangborden of -bordjes zijn vaak een lust om te zien.
Het een is nog mooier dan de ander.

Gr,Gerard
_





_
Willem.J.1  
21 apr 2013 22:03
Mooi Alie, die oudjes zijn toch het leukst, lijken wat minder opdringerig.
Mooie avond gehad?

Benenalie  
22 apr 2013 08:41
Dat heb je juist in de oude stadjes,die zullen ze in Gouda ook vast wel hebben Gerard!

Dank je wel!! :grin:
_





_
Benenalie  
22 apr 2013 08:43
Die uithang borden hebben ook niet van die schreeuwende kleuren Wim!!
Hoe het was...het was zo leuk!
We hebben heerlijk gezongen,ik heb er van genoten! :grin:

Hera  
24 apr 2013 16:49
Ja, jij hebt er ook weer van die mooie "oude"bij staan, af en toe kom je ze toch nog tegen hè.
_





_
Benenalie  
25 apr 2013 08:08
Die vind ik beter dan die al die felle kleuren Hera!!
Het wil wat met al die reclames op die manier moeten de winkeliers hun spullen wel aanprijzen en wat denk je van al die folders!!