Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Alie's blogje!
Natuur foto's,gedichtjes,kleinkinderen,belevingen van elke dag
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Leuk dat je hier komt kijken,ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat in mijn gastenboek!



Mijn Profiel

benenalie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Mijn bezigheden...
28 december 2018 18:33

Ik ben er nog!
23 mei 2017 23:40

Over de dijk langs de IJssel
10 augustus 2016 18:52

Goed voorbeeld doet goed volgen!
10 augustus 2016 10:30

Wandeling van 5 kilometer!
10 augustus 2016 10:18




Fotoboeken


Kunst.....atelier allegro Doesburg (23)
_
Roest..verroest als ''foto opdracht'' (35)
_

Hard en zacht als''foto opodracht'' (20)
_
Lior geslaagd voor zijn oranje-judo slip!! (25)
_

Rijn bij Pannerden wat een scheepvaart op zondag (19)
_
Apeldoorn- Dierens kanaal met de fiets! (15)
_






Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Omansie
Van: omansie-ans

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Franstaal
Van: fran

Redsblog
Van: redone

Mamsies weblog
Van: mamsie

Sylvias weblog
Van: sylla

Leuke dingen
Van: tteun

Dimphena
Van: dimphena

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Piekersels
Van: ChilaE

Mo en zo
Van: Marianne




Gastenboek berichten

Marjan
08 januari 2020 20:07
_
Oei jammer

Alie
07 januari 2020 16:13
_
Ik weet nergens van Marjan! Groetjes Alie

Marjan
07 januari 2020 15:58
_
Via een kennis kreeg ik uw artikel Complot 50 plusser. Zij had het van een vriend gekregen en was er van overtuigd dat hij dat geschreven had. Na enig speurwerk kwam ik achter jouw naam. Ik ga er wel van uit dat jij het geschreven hebt. Klopt dat? Als ik het wil plaatsen moet ik daar wel zeker van zijn. Ik hoor van u groet Marjan




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door inemaartje om 13:10
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Arnold1944 om 13:05
_
Arnold1944 Online

Door peetieq om 13:04
_
Peetieq Online

Door talitha om 13:02
_
Talitha Online

Door jannie1944 om 13:01
_
Jannie1944 Online

Door Thony om 12:59
_
Profielgegevens aangepast

Door Ankyy om 12:57
_
Ankyy Online

Door marbo45 om 12:56
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd





_

Andere artikelen



"Reclame gooi en smijtwerk"




Wat een vuilnisbelt op straat zeg!
Gemak dient de mens.

Smijt maar de zooi maar van je af, weg ermee "klaar is kees".Gratis reclame wat een ergernis zeg!

Kijk eens goed om je heen, wat er overal in de struiken ligt,ditalles lag binnen een straal van echt nog géén meter bij elkaar!

Wanneer je niet oppast wordt sluipreclame op deze manier"kruipende reclame",gedragen door wormen, maden en al wat meer!

Prullenbakken,waar zijn prullenbakken voor bedoeld,precies dat bedoel ik maar even oprapen is dat nu zoveel moeite,er staan overal afvalbakken genoeg!
Zucht we moeten ons toch gaan echt schamen met z'n allen..
We hebben hier in de wijken elk voorjaar vrijwilligers, die al prikkend zakken vol afval uit de struiken halen,hulde voor deze mensen!

'Laat niet, als dank,
Voor 't aangenaam verpoozen,
Den eigenaar van 't Bosch
De schillen en de doozen'

@lie















Artikel links



Geplaatst op 28 december 2012 09:21 en 3300 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
28 dec 2012 09:14
klik op foto om te vergroten,kijk eens wat een zooi!

Gast  28 dec 2012 10:08
Ergernis nummer één..
Weet jij wel hoeveel moeite het kost om het in de prullenbak te gooien!
Als je niet uitkijkt vliegen de lunchpakketten je om de oren
Moeder smeert trouw de boterhammen,maar de jeugd eet liever een vette hap!

Hulde voor de schoonmakers ze doen het toch maar!
Jeannet
_





_
Redone  
28 dec 2012 10:57
Ik vind het hier de laatste tijd wel meevallen, maar soms is het schandalig!!!

Benenalie  
28 dec 2012 11:30
Jeannet moet jij eens zien wat de jongelui bij de benzine stations kopen ik sta daar verbaasd van!Weet je dat Ben ook vrijwilliger is geweest,goed hè!!
_





_
Benenalie  
28 dec 2012 11:33
Hier ligt genoeg Ria...
Ben heeft ook vaak geholpen om papier en zooi te prikken en met handschoenen aan alles tussen de struiken weggehalen,dat was in de vorige wijk waar we gewoond hebben!
Kijk maar eens bij de scholen wat daar allemaal ligt!!

Franslj.1  
28 dec 2012 11:49
Als je als kind opgroeiend, Alie en thuis al niet hoeft op te ruimen, gaat dit op straat gewoon door.

Kortom; opruimen moet aangeleerd worden.

Groet.. franslj.
_





_
Benenalie  
28 dec 2012 12:51
Dat ben ik helemaal met je eens Frans,ik ben daar altijd mee bezig geweest met de kinderen en nu met de kleinkinderen!
Opgeruimd staat netjes ook in huis en buiten!! :grin:

Gedichtje.1  
28 dec 2012 12:55
Het lastige is, dat als er 1 ding weggegooid wordt in de natuur het meteen voor anderen makkelijker wordt om ook alles daar maar te laten vallen. Hoe brengen we daar verandering in he ???
Ik vind het ook een grote ergernis!

groetjes van gedichtje
_





_
Kokliko.1  
28 dec 2012 13:22
en dan is het nog niet eens nieuwjaarsnacht, 3 uur!!!!

Benenalie  
28 dec 2012 17:33
Ik denk dat er weinig aan te veranderen is Gedichtje!!
Dit lag bij een school in de struiken..
Ik weet wel dat in de tijd dat mijn kinderen op de lagere school zaten ze elke vrijdag met een groepje kinderen alles rondom de school op gingen ruimen!Een echte oplossing zal er wel nooit voor komen!!
Ik erger me er ook aan net zoals tweede kerstdag,we gingen even wandelen en gleed in bijna uit in de hondenpoep!
Gedverderrie
_





_
Benenalie  
28 dec 2012 17:34
Dan zullen de straten wel weer rood zien Bart!!
Hier zijn ze wel meteen de dag erna actief met veegwagens!! :grin:

Gribou---Greet  
28 dec 2012 17:48
Stond er maar een fikse boete op en werd men maar op heterdaad betrapt dan zal het er anders uit zien .
Hier waren een tijdje geleden een aantal jongeren aan het vuil weghalen tussen de struiken , dit moesten ze doen van buro Halt .

groetjes Greet
_





_
Benenalie  
28 dec 2012 18:19
Het is goed dat ze jongeren hier op wijzen Greet!
Alleen vervallen ze snel weer in het oude,het lijkt wel stoerdoenerij moet je eens zien wat ze tijdens het fietsen van zich afgooien!!

Minspin  
28 dec 2012 20:06
Zeker ergernis, Alie, ik heb hier 2 scholen in de straat, een kleine speeltuin daar vlak voor en wat er daar niet wordt neer gegooid. Zitten de grote jongens op de schommel en als je er dan wat van zegt, krijg je nog een opgestoken vinger. Diverse keren al foto's naar de gemeente gestuurd en erbij gezegd, is dit een voorbeeld voor de schooljeugd. Krijg je bericht dat ze 1 x per week komen opruimen en verder moet je het maar nemen, schandalig gewoon. Ook de foto's eens naar de krant gestuurd, ja kwamen er natuurlijk ook reacties, van schandalig e.d. Maar de situatie , daar veranderd weinig aan. Goed voorbeeld he, ja dan leren ze dus niks en veranderd er ook niks. Helaas.....Ik leerde mijn jongens respect te hebben voor de natuur en de omgeving, papiertjes van een snoepje o.i.d. moesten ze maar in hun jaszak stoppen(als er geen prullenbak was) en niet op de grond. Dat hoort toch bij de opvoeding he.
_





_
Jeanneke1  
28 dec 2012 20:33
Echt te gek Alie hier is dat ook hoor, te beroerd om in de vuilnisbak te doen, ook zijn er die flesjes water bij gekomen vooral in de zomer, zie je jong en oud lopen met zo,n flesje,niet erg maar gooi het in de afvalbak.
respect voor de prikkers hoor.....gr.Jeanne

Hiltje.1  
29 dec 2012 01:51
Ook ik erger mij dagelijks aan de rotzooi die mijn medemens op straat achterlaat.
Het schijnt bij deze tijd te horen.
Als je het ziet en er wat van zegt...?
Dan ben je de klos...
Misschien komt het eens goed als wij het goede voorbeeld blijven geven.
Neem je troep mee naar huis en gooi het in de afvalbak!!!
_





_
Benenalie  
29 dec 2012 14:40
Het hoort ook bij een stukje opvoeding Wieske!!
Ze hoeven maar een stel verkeerde vrienden of vriendinnen te krijgen,dan is je hele opvoeding naar de maan!!

Benenalie  
29 dec 2012 14:42
Jeanneke dat is mij ook al opgevallen,er lopen zoveel mensen met een flesje water in de handen,hoort ook weer bij deze tijd!!
_





_
Benenalie  
29 dec 2012 14:44
Ik kijk wel uit om er iets van te zeggen Hiltje!!
Voor je het weet nemen ze je te grazen!!
Ik krijg wel de neiging om het op te pakken en in de bakken te gooien!
Je hebt niet altijd het juiste spul bij je om het mee op te pakken en weg te gooien!!